Ingen vil være i stand til at boykotte jøderne

Moses Hansen ser en særlig opgave i at bakke jøderne op, når alle vil kritisere dem. Jøderne har gavnet verden på mange områder, fordi de er velsignede. Men vigtigst er, at Messias kom fra det jødiske folk, siger han.
Moses Hansen ser en særlig opgave i at bakke jøderne op, når alle vil kritisere dem. Jøderne har gavnet verden på mange områder, fordi de er velsignede. Men vigtigst er, at Messias kom fra det jødiske folk, siger han.

Uroligheder i Israel udgør ingen forhindring for Moses Hansen, der gerne viser konkret støtte til jøderne i vanskelige situationer. En norsk journalist mødte ham under hans seneste besøg. De talte om jødernes velsignelse.

Af Nils Bakke, norsk journalist

Alt imens der i løbet af en enkelt måned blev registeret 609 angreb på jøder i Israel, befandt Moses Hansen sig sammen med en gruppe danske rejsende i landet. Han ville vise jøderne, at ”vi støtter jer, uanset hvad”.

– Du kan ikke forestille dig, hvad det betyder for os jøder, sagde Motti Isaak engang. Han er en leder fra Judæa-Samaria, den såkaldte Vestbred, og han besøger ofte Danmark.
Ofte, under krige, prøvelser og når turiststrømmen svigter Israel, så dukker Moses Hansen op med sine danske venner for at vise dem praktisk og mental støtte i vanskelige situationer.

Jøder kan ikke udrydes

En trøje, som Moses Hansen gerne bærer, har følgende påskrift:
Civilisationer, nationer og imperier, der har forsøgt at udrydde jøderne:
Antikke Egypten – x
Filistrene – x
Det babyloniske imperium – x
Det persiske imperium – x
Den græske imperium – x
Romerriget – x
Det byzantiske rige – x
Korsfarerne – x
Den spanske imperium – x
Nazityskland – x
USSR – x
Iran -?
Det jødiske folk er blandt de mindste af nationerne – men med en ven i det Højeste.

– Der er mange, der skriger: Boykot Israel! Men de har ingen idé om, hvor mange velsignelser de har fået netop af jøder, siger Moses Hansen og tilføjer: – De producerer mere end appelsiner og bananer. Ære være Gud for alt, hvad han har givet os gennem dem – det bedste er dog Jesus – Messias.

Boykot (ikke) jøder

For kort tid siden blev der fremlagt et EU-forslag om at boykotte alle israelske varer fra Judæa og Samaria.
Og for ikke så længe siden var der også opfordringer fra Irans øverste leder, Ali Khamenei, til den muslimske verden om at boykotte alt, som har sin oprindelse fra det jødiske folk.
Som reaktion på dette tilbød den jødiske apoteker Dr. Meyer M. Treinkman i al venlighed at hjælpe dem til en virkelig omfattende boykot ved hjælp af følgende velmente råd, siger Moses Hansen, og med en vis portion ironi oplister han den omfattende liste over, hvad resultaterne af boykottet ville være for den muslimske befolkning.

Umuligt at boykotte jøder i medicin…

Ingen muslim med syfilis skal helbredes med salvarsan, for den er opfundet af en jøde, Dr. Ehrlich. Han burde faktisk slet ikke forsøge at finde ud af om han har syfilis, fordi Wasserman-prøven blev opfundet af en jøde. Og ingen muslim med mistanke om, at han har gonoré bør forsøger at få en diagnose, for så vil han bruge en metode opfundet af en jøde ved navn Neissner.
En muslim med hjertesygdomme bør ikke bruge digitalis. For lægemidlet blev opdaget af en jøde, Ludwig Traube.
Hvis han lider af tandpine, skal han ikke bruge Novocain, fordi det er en opdagelse, som jøderne Widal og Weil gjorde.
Er han diabetiker, skal han ikke bruge insulin, som er et resultat af jøden Minkowskys forskning. Har han hovedpine, bør han undgå Pyramidon og Antypyrin, som skyldes jøderne Spiro og Ellege.
Muslimer med kramper er nødt til at leve med dem, fordi det var en jøde, Oscar Leibreich, der foreslog anvendelsen af ​​Chloralhydrat.
Araberne skal gøre det samme med psykiske lidelser, fordi faderen til psykoanalysen Sigmund Freud var en jøde.
Hvis et muslimsk barn får difteri, må det undgå Schick-test, som blev opfundet af jøden Bella Schick. Muslimer skal være klar til at dø i stort antal og ikke tillade at de behandles for øre og hjerneskader med et middel, der blev udviklet af nobelpristageren Robert Baram.
De bør fortsætte med at dø eller blive krøblinge med børnelammelse i stedet for at bruge anti-poliovaccinen, fordi opdageren her er jøde Jonas Salk.
Muslimer skal nægte brugen af ​​streptomycin og hellere dø af tuberkulose, fordi det var jøden Zalman Waxman, der opfandt dette vidunderlige middel mod denne sygdom, som har dræbt millioner af mennesker.
Muslimske læger bør afvise alle opdagelser og forbedringer, som er gjort af hudlæge Judas Sehn Benedict eller lunge-specialist Frawnkel og mange andre verdenskendte jødiske forskere og medicinske videnskabelige eksperter.
Kort sagt skal de gode og loyale muslimer forblive angrebet af syfilis, gonoré, hjertesygdomme, hovedpine, tyfus, diabetes, psykisk sygdom, polio, kramper og tuberkulose – og være stolte af at følge den islamiske boykot.
Men lad mig også spørge: Hvilke bidrag til at mindske menneskelige lidelser på grund af sygdom har muslimer givet til verden?


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bedst i tøj, økonomi

I øvrigt bør muslimer også holde sig væk fra at lære noget om atomer, hvor de uundgåeligt vil støde på masser af jødiske ideer som relativitetsteorien, udviklet af Albert Einstein, og kvantemekanikken, udviklet af Niels Bohr, for slet ikke at tale om matematik, hvor det virkelig bugner med sindrige jøder.
Når europæerne vil boykotte Israel, må de huske at omfatte alle områder af erhvervslivet, også de kulturelle, med deres afvisning af alt, hvad der er af jødisk oprindelse:
De gamle håndværkerlaug i middelalderens Europa havde, for at beskytte deres egne interesser, besluttet, at jøder bør udelukkes fra alle fag undtagen to: Som genbrugsforhandlere, der handler med gammelt tøj, og som pantelånere, en foragtelig virksomhed, som ingen andre ville have noget at gøre med.

Spillemænd

Til trøst havde de så musikken, især violinen. Og den jødiske spillemand med sin violin blev fast inventar i de østeuropæiske landsbyer.
Herved mente de gode håndværkere i de tyske byer, at de havde kørt det jødiske erhvervsliv ud på et sidespor, og at de ville ende i glemsel og udslettelse.
Men hvad sker der? Abraham, Isak og Jakob velsigner deres børn, så de bliver verdensmestre på netop disse tre områder. I dag er verdens største konfektionsfabrikker jødiske. Blot to eksempler herpå er Lewis og Dressmann.

Største banker

Verdens største banker er jødiske, eksemplerne her er Lewisohn Brothers, Guggenheim Sons, Werner, Beit & Co., Sterns og Goldsmid i Portugal, Baron de Hirsch i Tyrkiet, Rothschild i Frankrig, Strousberg i Rumænien, Poliakoff og Speyer & Co. i Rusland, Kuhn, Loeb & Co. i USA og andre. Og de har i århundreder præget verdenshistorien ved at låne penge til konger, stater og industrifyrster.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bedste musikere

Og hvad kom der ud af den jødiske violin? Verdensmusikere og entertainere. Violinister som Yascha Heifetz, Isaac Stern, Yehudi Menuhin, Fritz Kreisler, Nathan Milstein, Mischa Elman, Itzhak Perlman, Pinchas Zuckerman, David Oistrakh, Igor Oikstrakh, Henri Wieniawski, Mischa Elman, Gidon Kremer, Henryk Szeryng, Joseph Szeryng, Leonid Koganmed og flere.
Blandt komponister: Felix Mendelssohn, Anton Rubinstein, Giacomo Meyerbeer, Max Bruch, Strauss-dynastiet, Gustav Mahler, Jaques Offenbach, Emmerich Kálmán, Ernest Bloch, Aaron Copland, Arnold Schoenberg, George Gershwin, Irving Berlin, Kurt Weill, Oscar Hammerstein, Frederick Loewe med mange flere.
Blandt dirigenter: Bruno Walther, Leonard Bernstein, Otto Klemperer, Kurt Sanderling, Lorin Maazel, James Levine, André Previn, Antal Dorati, Istvan Kertesz, Serge Koussevitzky, Eugene Ormandy, George Szell, Georg Solti, Leo Blech, George Szell, André Kostelanetz og så videre.
Blandt pianister: Arthur Rubinstein, Ignaz Friedmann, Clara Haskil, Myra Hess, Arthur Schnabel, Alexander Brailowsky, Annie Fischer, Vladimir Horowitz, Radu Lupu Rudolf Serkin, Daniel Barenboim, Stefan Aschkenazy, András Schiff, Alexis Weissenberg, Emil Gilels med flere.

Skuespillere, forfattere…

Blandt entertainere kom Charles Chaplin, Victor Borge, Benny Goodman, Marx Brothers, Judy Holliday, Betty Midler, Danny Kaye, Barbara Streisand, Woody Allen, Stan Getz, Tom Lehrer, Mel Brooks, Marty Feldman, Larry Adler, bare for at nævne nogle få af så mange flere.
Blandt forfattere – Miguel de Cervantes, Michel de Montaigne, Heinrich Heine, Hugo von Hoffmannsthal, Stefan Zweig, Arnold Zweig, Lion Feuchtwanger, Franz Kafka, SJ Agnon, Nelly Sachs, Vicki Baum, Sholem Asch, Saul Bellow, Boris Pasternak, Alfred Döblin, Lion Feuchtwanger, Irving Stone, Isaac Singer, Leon Uris, Franz Werfel, Ilja Ehrenburg og et væld af andre.

Nobelpristagere

Blandt et væld af forskere – Sigmund Freud, Wilhelm Reich, Albert Einstein, Ralph Oppenheimer, Niels Bohr, nobelpristagerne Adolf von Baeyer, Otto Wallach, Richard Willstätter, Otto Stern, Jack Steinberger, John Charles Polanyi, Arno Penzias, Albert Michelson, Fritz Haber, James Franck, Max Born, Paul Ehrlich, Bernhard Katz, Hans Adolf Krebs, Otto Loewi, Fritz Lipmann, Hans Bethe, Konrad Bloch … så mange, at jøderne, der udgør 0,2 procent af verdens befolkning, udgør 62 procent af alle nobelpristagere.

Velsignelse…?

Som forfatteren Poul Hoffmann udtrykker det.
– Man misunder ikke den mand, der vil forklare dette forhold, hvis han ikke må bruge ordet velsignelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen: