Gospelkor for asylsøgere i Allerød

- Flygtninge og asylsøgere kan sammen med ”gamle” danskere finde frirum og et trygt fællesskab i gospelkoret, siger Stella Skov Meldgaard (billedet til højre). Fotos: Arne Puggaard.
– Flygtninge og asylsøgere kan sammen med ”gamle” danskere finde frirum og et trygt fællesskab i gospelkoret, siger Stella Skov Meldgaard (billedet til højre). Fotos: Arne Puggaard.

Internationalt Kristent Center inviterer flygtninge og asylsøgere med i et nyt gospelkor.

Kom og syng med! siger Stella Skov Meldgaard, der er ansat af Internationalt Kristent Center.

Stella S. Meldgaard indbyder alle interesserede til at være med i Allerød International Gospelchoir, som skal starte i Allerød Menighedshus på Aggebovej 5, den 28. januar.

Frirum omkring musik

Sammen med frivillige fra Allerød indbyder Stella til et musikalsk samvær på tværs af kulturer.
Allerød International Gospelchoir ønsker at forene sangglade danskere med asylansøgere fra Center Sandholm og Sjælsmark.
Gospelkoret er en ny IKC-aktivitet, der sætter fokus på et festligt og berigende samvær mellem mennesker fra forskellige kulturer. Her er musik og sang et universelt instrument og et nyttigt værktøj til internationalt fællesskab.
– Målet med gospelkoret er at skabe et frirum for flygtninge og asylansøgere i et trygt fællesskab med os i musik og sang, fortæller Stella.
– Hvis man har lyst til at deltage eller være frivillig engageret i arbejdet, er man meget velkommen til at møde op i Menighedshuset eller kontakte mig for flere informationer.
Det er gratis at deltage, og der stilles ingen musikalske krav til optagelse i koret, slutter Stella.