Ny leder i Alpha Danmark

Claus Mester stopper som præst i København for at blive landsleder af Alpha Danmark.
Claus Mester stopper som præst i København for at blive landsleder af Alpha Danmark.

Den 46-årige præst Claus Mester afløser Levi Dørken på posten som landsleder i Alpha Danmark.
Claus Mester starter den 1. marts på kontoret i Århus, hvor han vil være nogle dage om ugen, samtidig med at han afvikler præstetjenesten i City Kirken København hen over sommeren. Alpha Danmark forbereder en stor kampagne i september 2016, hvor drømmen er, at 300 kirker slår dørene op for Alpha-kurset. Man håber, at kristne over hele landet inviterer venner og bekendte med på kursus – og at mange kirker griber anledningen.
Alpha-kurserne er kendt verden over som et introduktionskursus til den kristne tro. Over 27 millioner mennesker har deltaget på Alpha-kursus, som har været afholdt i 169 lande og på 112 forskellige sprog.
”Det er en ære at få muligheden for at betjene hele vores land med et så godt og gennemprøvet koncept, og jeg glæder mig til at arbejde med de mange forskellige kirker – både dem, som har afholdt Alpha-kurser gennem mange år, og dem, som gerne vil i gang med de første kurser. Der er så meget positiv energi omkring Alpha kurser, og indtil nu har jeg kun mødt positive arrangører og kursister, som har lyst til, at endnu flere nysgerrige og interesserede får en god introduktion til den kristne tro”, siger den nye landsleder.