Vidnesbyrd fra bjergene

Gud gør store ting i Nepal, skriver Lukas fra UMO. Der bliver også tid til at bygge en snemand med de lokale børn fra en bjerglandsby.
Gud gør store ting i Nepal, skriver Lukas fra UMO. Der bliver også tid til at bygge en snemand med de lokale børn fra en bjerglandsby.

Lukas er en del af UMOs team i Nepal, og han beretter om, at Gud gør store ting i bjerglandet Nepal.

20 timers buskørsel, flyvetur og bjergvandring fra Kathmandu befinder 28-årige Lukas sig sammen med et team fra Ungdom Med Opgave (UMO).

– Vi har set 27 mennesker give deres liv til Jesus, mere end 50 helbredt, og mange flere har hørt evangeliet for første gang. Det er virkeligt et privilegium at tage med Jesus til verdens ende, skriver Lukas i UMOs nyhedsbrev.
For fem år siden rejste han til Bangladesh for at bringe evangeliet til det bengalske folk.
– Så mennesker dér kan gå fra mørket til lyset og blive sat i frihed til at elske, ære og tjene Gud og hinanden, skriver Lukas.
For tre år siden mødte han Siska fra Indonesien. De blev gift i januar 2015 og forbereder sig på deres fælles tjeneste i det nordlige Bangladesh fra dette forår.
Siska har som læge påbegyndt sit speciale i lungemedicin, og US Aid anslår, at 70.000 mennesker i Bangladesh årligt dør som følge af tuberkulose.

Gav Arun en bibel

– I Pokhara mødte vi også en lille familie på tre; Sharmilla og Arun og deres søn. Første dag brugte vi tid med dem, Siska med Sharmilla og jeg med Arun, og gav dem en Bibel. Vi fortsatte med at mødes nogle gange, og næstsidste dag gav Arun sit liv til Jesus! Wow. Gud er god.
– Vi var med til at lede otte mennesker til Jesus. Adskillige mennesker blev også helbredt for fysiske sygdomme, siger Lukas.