Dårligt sprog og plat underholdning prægede Danmarksindsamlingen

KLF, Kirke & Medier har den seneste tid fået mange og forskelligartede reaktioner på Danmarksindsamlingen, der blev sendt 6. februar på DR1.
Alle er enige om, at det er godt, at der laves en indsamling som denne til fordel for verdens fattigste mennesker. Kritikken er til gengæld også stort set enslydende i forhold til sproget og tonen i selve showet. På Facebook skriver Anne Morsø for eksempel: “Jeg slukkede, da jeg ikke syntes om den dårlige og platte underholdning!” og Elin Skovsgaard Christensen skriver: “Dejligt, at der bliver taget fat i det. Vi brød os heller ikke om sproget.”
Nu efterlyser KLF, Kirke og Medier flere reaktioner på Danmarksindsamlingen. ”Synes du også, sproget var for dårligt og underholdningen for plat? Stoppede du med at se det, og påvirkede det din lyst til at støtte Danmarksindsamlingen? Vi tager din og alle de andre mediebrugeres kommentarer med videre til DR, lyder opfordringen fra den kirkelige medieorganisation, der har til huse på Korskærvej 25,7000 Fredericia.