Bibelen genfortalt på 11 videoer

s2_BodilSkjøttTeolog Bodil Skjøtt genfortæller Bibelen fra 1. Mosebog til Johannes Åbenbaring – fra skabelse til nyskabelse – på 11 videoer.
”Jeg er fascineret af Guds store fortælling, som vi møder den i Bibelen”, siger Bodil Skjøtt, som i flere år har arbejdet med bibelfortælling som en måde at formidle Bibelens indhold på. ”Fortællinger har det med at ”sætte sig” i os på en måde, så det, vi hører, bliver levende og nærværende”.
Bodil Skjøtt er generalsekretær i Israelsmissionen, og med udgivelsen af ”Bibelens fortælling” bidrager hun til Bibellæser-Ringens 50 års jubilæum: Videoernes og det tilhørende studiehæfte udkom på jubilæumsdagen d. 3. april 2016.
Den første video kan ses på blr.dk/fortaelling, hvor man også kan købe studiehæftet ”Bibelens fortælling”.
Hæftet kan bruges både i en bibelstudiegruppe og til personlig brug, oplyser Bibellæser-Ringen.