Planlagte Baal-templer i New York og London bliver til en triumfbue

Der var planer om at opføre femten meter høje kopier af buerne i Baal-templet i Syrien den 19. april både i New York og London. Nu har man valgt at bygge en triumfbue i London i stedet.
Planerne om Baal-templerne skyldtes ifølge New York Times, at det oprindelige 2000-år gamle Baal-tempel i Palmyra, som hører til Verdens Kulturarv, blev ødelagt af IS sidste år.
Men et Baal-tempel vil være med til at bane vej for Antikrist, mener Michael Snyder, der har skrevet flere bøger om de sidste tider: ”Den 19. april er første dag i en 13-dages periode kendt som ’Det blodige offer til Dyret’. Perioden kuliminerer med den okkulte Beltane helligdag 1. maj.” Micahel Snyder fortæller om Baal-kulten, som fordømmes i Bibelen: ”I oldtiden blev der holdt ofringer, hvor børn blev brændt levende samtidig med, at der foregik biseksuelle orgier ved Baals altre – og nu skal vi rejse et monument til ære for denne falske gud midt i vores vigtigste by!”
Men nu er planerne blevet ændret, og Michael Snyder ser det som et svar på bøn. Den engelske avis The Telegraph skriver, at planerne om Baal-templerne er blevet droppet. I stedet vil man på Trafalgar Square opstille en kopi af den triumfbue, som romerne byggede i Palmyra – og den har intet med Baal at gøre, understreger Snyder.