Verdensomspændende aktion mod ’Barnevernet’ 16. april

En video fra ”Stop Barnevernet” opfordrer til protest i alle verdens storbyer mod fjernelsen af fem børn fra den kristne norsk-rumænske Bodnariu-familie.
En video fra ”Stop Barnevernet” opfordrer til protest i alle verdens storbyer mod fjernelsen af fem børn fra den kristne norsk-rumænske Bodnariu-familie.

Verden over har der været mange protester, siden det norske Barnevernet i november fjernede fem børn fra en kristen norsk-rumænsk familie. Nu varsles en ny stor protest den 16. april.
Aktionsgruppen til fordel for Marius og Ruth Bodnariu har fra starten hævdet, at børnene blev fjernet på grund af forældrenes kristne overbevisning. Det er heller aldrig blevet dokumenteret, at børnene blev udsat for fysisk overlast i hjemmet.
Siden de fem børn blev fjernet for et halvt år siden og efterfølgende placeret i to forskellige familier, har der været mange protester mod Barnevernet verden over. Forældrene har dog fået den yngste af børnene hjem. Aktionsgruppen opfordrer nu folk i alle lande til at tage del i den internationale kampagne ”Stop Barnevernet” for at få familien genforenet.