To amerikanske missionærer brutalt myrdet på Jamaica

Amerikanerne Harold Nichols og Randy Hentzel fra ’TEAMS for Medical Missions’ blev brutalt myrdet på Jamaica.
Amerikanerne Harold Nichols og Randy Hentzel fra ’TEAMS for Medical Missions’ blev brutalt myrdet på Jamaica.

Lokale beboere i Boscobel, St. Mary Community på Jamaica fandt Randy Hentzel d. 30. april. Dagen efter fandt man Harold Nichols. Begge var tydeligvis myrdet, skriver Christian Post.
Randy Hentzel (48) var bundet, mens kollegaen Harold Nichols (53) havde fået hovedet smadret. De to blev sidst set i live lørdag morgen ifølge den lokale avis Jamaica Observer.
De to missionærer arbejdede for organisationen TEAMS for Medical Missions fra Pennsylvania. De var ifølge politiet taget på motorcykel til området ved Albion Mountain. En af motorcyklerne blev fundet ved siden af Randy Hentzel. Den anden blev fundet 60 meter derfra, men der var ingen spor af Nichols. Et eftersøgningshold med 70 lokale beboere samt politi med hunde begyndte eftersøgningen i håb om at finde deres elskede missionær i live. Men da man fandt ham, var han allerede død efter mange slag.
Nichols skulle se på en grund, hvor han ville bygge et hus til en fattig beboer på øen. Hentzel var taget med for at se til en kvinde fra hans bibelskole.
Harold Nichols efterlader sig hustruen Teri, mens Randy Hentzel efterlader hustruen Sarah og tre børn. Missionærerne hjalp gennem 14 år med sundhedsarbejde og husbyggeri for øens fattigste. Samtidig holdt de bibel-undervisning for børn i deres hjem, fortæller en lokal medarbejder.