USA: Muslimsk skønhedsdronning blev kristen

s10_Rima_FakihMiss Amerika 2010, Rima Fakih, er ifølge Christian Today nu konverteret til kristendommen.
Til avisen siger Rima Fakih, at hun voksede op i et ”åndeligt, men ikke ligefrem religiøst hjem”.
– Min familie er meget liberal, og vi værdsætter alle forskellige religioner, sagde Fakih til Huffington Post i 2010. ”Min svoger er kristen, og han (og min søster) har fået deres sønner døbt. Jeg har også en onkel, som er konverteret til kristendommen, og han er blevet præst”, tilføjede hun.
Vi plejede at gå i kirke til påske. Vi havde også altid et juletræ, og vi ville høre julens radioprogrammer og se Miracle on 34th Street. Men vi ville også fejre de muslimske helligdage, fortæller Rima Fakih.
Hun konverterede til kristendommen for en måned siden. Nu skal hun giftes med Wassim Salibi fra den maronitiske kirke. Han producerer musik for gruppen ’The Weeknd’, som skal optræde under brylluppet.
Fakih har for nylig tweeted Fillipperbrevet 4:13: “Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft.” På de sociale medier har der været overvejende positive reaktioner på nyheden om hendes konvertering.