Slap politik

Dorthe Ullemose MF (DF)

En syrisk familiefar har fået tilladelse til at få 17 af sine 20 børn til Danmark – samt den ene af sine tre koner. Det betyder, at han kan se frem til at modtage 214.128 kroner i børnepenge. Dertil kommer bolig, skole, lægehjælp, gratis tandlæge, forsørgelse, osv.

Han vil gerne leve med sine tre koner, hvis de kommer til Danmark, og han ønsker desuden ikke, at hans børn skal gifte sig med danskere. Flere politikere udtaler, at de er forargede, men hvordan kan det komme bag på nogen!
Den syriske far kan ifølge ham selv hverken arbejde eller deltage i danskundervisning på grund af psykiske og fysiske problemer.

Dette er den virkelighed, vi står overfor, som er et resultat af den slappe flygtningepolitik, regeringen lægger for dagen, hvor flygtninge skal integreres og tilbydes en evig tilværelse i Danmark – i stedet for et midlertidigt ophold. Ingen politiker kan sige, at sagen om denne flygtningefamilie kommer bag på dem.

Problemet er velkendt. Flygtninge og indvandrere, der ikke arbejder – har mange børn og sågar flere koner. Danmark har ikke længere råd til at tage imod mennesker, som ikke har et ærligt ønske om at lade sig integrere, og som dybest set foragter vores levemåde, religion og kultur.

Vi er nødt til at sætte bremsen i og dæmme op for masseindvandringen.
Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe mennesker i nød og være næstekærlige. Men næstekærligheden skal også gælde vores egne borgere – dem kan vi ikke blive ved med at svigte til fordel for dem, der kommer hertil.
(Forkortet, red.)