Ny sommerlejrchef i Blå Kors

s2_ca6067_Karen_HviidKaren Klemmed Hviid er blevet ansat som frivillig- og diakonikonsulent samt sommerlejrchef i Blå Kors Danmark.
Karen Klemmed Hviid er 39 år, cand.theol. og proceskonsulent og bor i Gellerup ved Aarhus med sin mand og deres tre børn. Hun begyndte i stillingen 1. juli 2016, og dermed lige i højsæsonen for sit job – nemlig afviklingen af Blå Kors’ sommerlejre for børn og unge. Sommerlejrene bliver udelukkende kørt af frivillige, og den nye sommerlejrchef har masser af erfaring med at arbejde med frivillige, da hun kommer fra ti år som udviklingskonsulent og præst i KFUM og KFUK.
Karen Hviids nye stilling er en kombination af at koordinere og udvikle det frivillige arbejde i Blå Kors Danmark, være konsulent på det kristne afsæt for det sociale arbejde (diakoni) samt øverste leder for Blå Kors’ sommerlejre for udsatte børn og unge. Hun får kontor på hovedkontoret i Silkeborg men kommer til at bevæge sig en del rundt i landet i sit nye job, både til sommerlejre og til Blå Kors’ botilbud, væresteder m.m.
Bodil