Islamforsker i Danmissions bestyrelse

Teolog og islamforsker Niels Valdemar Vinding er ny i Danmissions bestyrelse. Foto: Danmission
Teolog og islamforsker Niels Valdemar Vinding er ny i Danmissions bestyrelse.
Foto: Danmission

Den 33-årige Niels Valdemar Vinding er nyt ’bestyrelsesvalgt’ bestyrelsesmedlem i Danmission. Han er teolog, forsker i islam og kristendom og er flittigt brugt som ekspert i danske medier.

Niels Valdemar Vinding har siden 2013 været engageret i Danmissions dialogarbejde og fungeret som underviser i forbindelse med arbejdet med partnere i Mellemøsten. Han forsker lige nu i vestlige imamer med støtte fra Carlsberg Fondet.

Den unge forsker brænder for religionsdialog og kulturmøder og mener, det er vigtigt, at Danmission som folkekirkelig organisation formår at skabe dialog og lydhørhed mellem kristne og muslimer både herhjemme og internationalt, ikke mindst i Mellemøsten.