Paven skrev til flygtningeteam

s3_svømmerPave Frans 1 sendte en særlig hilsen til det 10 personers flygtningeteam ved OL i Rio.

Teksten lyder: ”Kære brødre og søstre Rami Anis, Yiech Pur Biel, James Nyang Chiengjiek, Yonas Kinde, Anjelina Nada Lohalith, Rose Nathike Lokonyen, Paulo Amotun Lokoro, Yusra Mardini, Popole Misenga og Yolande Bukasa Mabika:
Jeg har hørt om jeres team og læst nogle af jeres interviews for at komme tættere på jeres liv og jeres håb. Jeg sender mine hilsener og ønsker jer succes ved de Olympiske Lege – at jeres mod og styrke må komme til udtryk gennem legene og fungere som et råb om fred og solidaritet. Jeres oplevelser er et vidnesbyrd, som er til gavn for os alle. Jeg beder for jer. Vil I også være så venlige at gøre det samme for mig. Gud velsigne jer.
Broderlig hilsen, Francis”