FC Udfordringens grundlægger stopper

s2_jonasBestyrelsesformand og grundlægger af klubben FC Udfordringen, Jonas Weinkouff, stopper ved generalforsamlingen til januar.

”Da jeg ikke længere er aktiv i klubben, føler jeg distancen mellem mig som leder og dagligdagen i klubben går ud over det nærværende lederskab. Jeg ønsker ikke at sidde på afstand og styre en organisation uden at have fingeren på pulsen. Samtidig har klubben i øjeblikket den bredeste og stærkeste bestyrelse hidtil, så jeg er overhovedet ikke nervøs ved at give ansvaret videre”, siger Jonas Weinkouff.

Jonas var idémanden bag klubbens stiftelse og har arbejdet i bestyrelsen siden starten i 2004, men også været en central aktiv spiller med 133 1. holdskampe på CV’et.

Han har været fanebærer for klubbens kristne kultur. Han har politisk fået FC Udfordringen på landkortet i københavnsk fodbold, hvor han er et velkendt navn hos DBU København og de andre Valby klubber, oplyser bestyrelsesmedlem Magnus Wiik.

Jonas forsætter engagementet i det store projekt, han har igangsat – et nyt fællesklubhus i Valby, som man håber vil stå klar i 2018.

Bestyrelsen har allerede udpeget sin formandskandidat: Benjamin Larsen, bestyrelsesmedlem og aktiv på klubbens førstehold.