Præst: ’Abort har kostet 20 mio. sorte livet’

Planned Parenthood er skyld i folkemord på sorte i USA, mener pastor Clenard Childress.
Planned Parenthood er skyld i folkemord på sorte i USA, mener pastor Clenard Childress.

Abortindustrien begår folkemord på sorte i USA, mener en sort præst.

Clenard Childress er senior pastor for New Calvary Baptist kirken i New Jersey. Han kæmper for sortes rettigheder i ’Black Lives Matter’ (sorte liv har værdi) og vil nu have bevægelsen til at tage afstand fra abortindustriens flagskib Planned Parenthood.

Præsten hentyder til, at der i USA aborteres flere sorte og latino babyer end hvide.
– Påstanden om, at Planned Parenthood samarbejder med Black Lives Matter, er indbegrebet af selvmodsigelser i en nøddeskal, mener han.

I en artikel på hjemmesiden LifeNews.com skriver Childress, at Planned Parenthood ”blev skabt med håbet om at eliminere det afrikansk-amerikanske folk.”

Folkemord på sorte

– Nogle vil kalde det folkemord, for denne organisation har sanktioneret mord på de over tyve millioner afrikansk-amerikanere, som nu mangler i Amerika, skriver Childress. Han roser derimod borgerretsforkæmperen Martin Luther King, som han kalder ”en sand leder”.
”Jeg går ind for social retfærdighed, men ’Kærlighedens konge’ – pastor Dr. Martin Luther King – viste os den vej, han selv havde lært fra Kongernes Konge. Afrikansk-amerikanere må stoppe op og bede om at kunne skelne ret”, skriver Clenard Childress.