Seniorvolontører er rejst fra Hjordkær til Tanzania

s2_SENIOR Volontører E-16Den 2. sept. rejste ægteparret Karen Margrethe og Aage Lorenzen fra Hjordkær til Tanzania for Brødremenighedens Danske Mission.

Karen Margrethe og Aage rejser som seniorvolontører i tre måneder og får bopæl i Sumbawanga. Her skal Karen Margrethe hjælpe og vejlede på børnehjemmet Peter’s House, undervise personalet og være behjælpelig med de mange daglige opgaver og rutiner, som måske skal justeres og tilrettes ind imellem.

Aage er håndværker og skal hjælpe med træningen af de unge snedkerelever. Også i Kipili har ægteparret opgaver bl.a. i forbindelse med snedkerskolen. Og endelig har de også lovet at være ”voksne” i forhold til de unge volontører, som netop har påbegyndt 5 måneders ophold i henholdvis Sumbawanga og Kipili.