X-game stjerne fik Medierosen

Free-styler Andreas Håtveit fik Medierosen 2016.
Free-styler Andreas Håtveit fik Medierosen 2016.

Den norske medieorganisation Familie og medier har givet Medierosen 2016 til freestyle skiløber Andras Håtveit, der blandt andet er kendt fra programmet Mesternes mester på Nrk.

Andreas Håtveit får Medierosen for sit tydelige kristne vidnesbyrd i medierne. Han er en af Norges bedste freestyle-løbere gennem tiderne. Han vandt guld i Winter X-games i Colorado i 2008 og er kendt fra TV-programmer som ’Mesternes mester’ og ’Mer enn gull’.
– Her har han formidlet den kristne tro på en positiv og ægte måde i bedste sendetid, siger Jarle Haugland, som er daglig leder i Familie & Medier. Medierosen blev uddelt under NORMEs (Norsk Råd for Misjon og Evangelisering) Link-konference den 7. september.
– Det er vigtigt at have fokus på, hvem Gud faktisk er i Bibelen, og ikke være bange for at sige det, som Bibelen faktisk siger om Gud. Jesus kom ikke for gode mennesker, men for at dø for syndere, forklarer Andreas Håtveit, som også taler åbent om sit nej til alkohol.
KPK/Bodil