Nordkorea: Kristne beskyldes for at dræbe folk og drikke deres blod

Regeringen i Nordkorea fortæller angiveligt borgerne, at kristne er onde og ønsker at dræbe mennesker for at drikke deres blod.

The Christian Post skriver om en nordkoreansk kvinde, som blev fængslet for sin tro men senere undslap og flygtede til Sydkorea.Før hun selv blev kristen, havde Hae Woo hørt påstandene om de frygtelige ting, kristne kunne finde på.

”Enhver type religion, og især kristendommen, var som opium: afhængighedsskabende og destruktiv. Jeg hørte om kristne, som gik til hospitalerne og lokkede folk ned i kældre, dræbte dem og sugede blodet ud af deres lig for at kunne sælge det. Jeg fandt det forfærdeligt”, sagde Hae Woo.

Da hun selv blev troende, oplevede Hae Woo, hvor brutalt regimet forfølger kristne. Mens hun var i kz-lejr, fortalte hun andre om Jesus, og de mødtes til bøn bl.a. på toiletterne eller hvor det ellers kunne foregå i skjul for vagterne, fortæller The National Catholic Register .