Troens Bevis udsender 80 evangelister efter kampagne

Dette efterår er tre generationer fra Troens Bevis på turné for at opflamme lokale menigheder til mission. Fra venstre Hans Martin Skagestad og Kari og Rune Edvardsen. Foto: Troens Bevis.
Dette efterår er tre generationer fra Troens Bevis på turné for at opflamme lokale menigheder til mission. Fra venstre Hans Martin Skagestad og Kari og Rune Edvardsen. Foto: Troens Bevis.

Ledere fra Troens Bevis har besøgt 26 menigheder i Norge for at kalde til mission.

– Vi er rigtig glade og oplever åbne døre og generøsitet hos de menigheder, vi besøger, siger Glenn Tønnessen fra Troens Bevis Verdens Evangelisering. Efter to uger på farten med missionsturneen «Generasjoner for Nasjoner« kan Troens Bevis udsende over 80 nye evangelister.

Lederne fra Troens Bevis har holdt en større missionsturné til 26 norske menigheder. Formålet var at gen-antænde en ild for mission blandt alle generationer i det land, som har været verdenskendt for sit store missionsengagement.

Flere generationer i samme opgave

– Responsen er rigtig god, og jeg tror, vi er med til at forløse noget, som ikke bare kommer os til gode, men berører alle, som arbejder med mission. Jeg tror, der vil komme et nyt tøbrud i tankegangen om, at alle skal frelses, og det føler jeg er meget vigtigt, siger Rune Edvardsen efter et møde i Betel i Hommersåk.

Både Kari og sønnen Rune Edvardsen og evangelist Hans Martin Skagestad har været med på turneen. Dermed var tre generationer fra Troens Bevis repræsenteret.

– Vi ser så langt, at det inspirerer både bedsteforældre, forældre og unge til at stå sammen med os om opgaven, siger Glenn Tønnessen, der er administrativ leder i Troens Bevis.

Næsten 1300 evangelister

Målet har været at rekruttere 500 missionspartnere under aktionen. Halvvejs gennem turneen havde Troens Bevis fået 205 partnere, som lover at støtte indfødte evangelister i Sydøst-Asien. Det svarer allerede nu til over en halv million missionskroner om året i fast støtte.

– På grund af denne missionsturne kan vi nu udsende over 80 nye indfødte evangelister i Indien. Totalt set har vi nu fordoblet vores indfødte evangelister de sidste fem år, fra 600 til næsten 1300 i dag. Det synes vi er fantastisk, siger Glenn Tønnessen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han tilføjer, at Troens Bevis er en mobil organisation, som følger missionsfrontens strategiske punkter. Det indebærer blandt andet, at Troens Bevis nu snart har halvdelen af sine 1300 indfødte evangelister i Indien, fordi landet i dag har en tredjedel af verdens unåede folkegrupper.

Efter turnéen i Norge har Rune Edvardsen været i Myanmar og Nepal. Herefter fortsætter del to af den norske missionsturné i Trondheim fra d. 9. oktober.