300 til forbøn på alternativmesse

- Vi bad sammen med 300, selv om der var færre gæster end normalt, fortæller Ole Skjerbæk.
– Vi bad sammen med 300, selv om der var færre gæster end normalt, fortæller Ole Skjerbæk.

– Tak fordi I er her!, sagde gæsterne til Ole Skjerbæk Madsen og I Mesterens Lys på mystik-messen i København sidste weekend.

Mange gæster udtrykte stor glæde over, at Areopagos igen i år var med på den store alternativmesse ”Mystikkens Univers”, hvor der blev bedt med over 300 gæster.

I sidste weekend blev dørene åbnet til årets største alternativmesse ”Mystikkens Univers” i København. Messen bød på en bred vifte af muligheder inden for det religiøse område – lige fra healing og clairvoyance til drømmetydning og aura-analyser.
Midt i dette virvar af muligheder bød Areopagos og I Mesterens Lys igen i år velkommen på stand 26, hvor gæsterne kunne få forbøn, samtaler, lytning, gratis kaffe – og mulighed for at købe en bibel.

300 til forbøn

Og rigtig mange gæster besøgte den kristne stand i løbet af messen.
– Der var lidt færre besøgende i alt på messen end sidste år, og derfor havde vi også lidt færre besøgende på standen. Men alligevel bad vi med godt 300 personer, og vi havde cirka 120 dybere samtaler med messegæster, fortæller Ole Skjerbæk Madsen, som er missionspræst i I Mesterens Lys.

”Vi oplevede det som enormt meningsfyldt at være med, og vi fik rigtig mange gode kommentarer med på vejen fra messegæster og andre udstillere.

Flere udbrød spontant: ’Tak fordi I er her!’, og flere af de andre udstillere sendte folk over til os til forbøn. Det sker gang på gang på messerne. De siger, at det er en glæde at sende folk videre til os,” fortæller han.

Ved alternativmessens stand nr. 26 kunne man få forbøn, samtaler og gratis kaffe - samt købe en bibel. 300 gæster ønskede forbøn og 120 fik dybere samtaler med folk fra I Mesteresn Lys.
Ved alternativmessens stand nr. 26 kunne man få forbøn, samtaler og gratis kaffe – samt købe en bibel. 300 gæster ønskede forbøn og 120 fik dybere samtaler med folk fra I Mesteresn Lys.
Jesusbøn som bodyprayer

I løbet af weekenden stod Areopagos-standen for tre forskellige workshops, som alle var velbesøgte.
– Folk var meget ’med’ på de forskellige workshops, og det var dejligt at mærke, fortæller Ole Skjerbæk Madsen.

”Ved min sidste workshop nåede jeg ikke at gennemgå det hele, men så sagde jeg, at hvis folk var interesserede, så kunne vi fortsætte nede på standen bagefter. Og kort tid efter stod vi 15 mennesker dernede og lavede Jesusbønnen som body-prayer. Det vil sige, at vi bad: ’Herre Jesus Kristus, Guds søn, forbarm dig over os’, mens vi lavede bevægelser med armene, så kroppen også var med i bønnen. Det var en dejlig oplevelse.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:En særlig ånd

Samme gode fornemmelse har Thomas Frovin, som var en del af forbeder-holdet på messen.
”Vi følte os velkomne på Mystikkens Univers, og vi blev godt modtaget af både de øvrige udstillere og af messegæsterne. En kvinde sagde: ’Det er jo lige, hvad jeg har brug for!’ Til det kunne vi jo bare sige: Ja! Og efterfølgende fik vi lov til at tale med hende om, hvordan Gud ønsker at være i vores liv,” fortæller Thomas Frovin.

Han fremhæver også fællesskabet med de andre forbedere på standen.

– Vi befinder os forskellige steder i livet, men vi er alle båret af et ønske om, at mennesker får lov til at se Jesus i deres liv. Det skaber et stærkt og godt samarbejde, som er meget opmuntrende. Og mange af gæsterne kommenterede også på, at der er en særlig ånd på vores stand, slutter Thomas Frovin.
Merete/Bodil


Artiklen fortsætter efter annoncen: