Optikerkæde giver julehjælp

Optikerkæden Smarteyes har i tre år givet forskellige donationer til Kirkens Korshær. I år giver kæden op mod 250.000 kroner som julegave til hjælpeorganisationen og donerer hele omsætningen fra alle synsprøver i december.

Donationen går til Korshærens arbejde blandt udsatte og hjemløse. Jo flere, der får tjekket øjnene i december, jo flere penge går der til de svageste borgere i lokalområdet.

Under mottoet ”Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen” støtter optikerkæden Kirkens Korshærs arbejde med at give hjemløse mad i maven, varme i fødderne og en opmuntrende snak over en kop kaffe.

– Vi er meget spændte på Smarteyes’ julekampagne, for en donation på flere hundrede tusinde kroner vil betyde, at vi kan give endnu flere mad, bad, tag over hovedet og et meningsfuldt nærvær, forklarer Hans Mayland, der er erhvervschef i Kirkens Korshær.