Tidligere forstander på Sankt Lukas Stiftelsen er død

Tidligere forstander for diakonissehuset Skt. Lukas Stiftelsen i Hellerup, pastor emeritus Gunner Tøttrup, døde den 20. december. Han blev begravet fra Skt. Lukas Stiftelsens Kirke den 29. december.

Gunner Tøttrup (født 1920) afsluttede sin teologiske embedseksamen i 1953. Han har bl.a været præst i Emdrup Kirke (1970-1978). I 1977 blev Gunner Tøttrup indsat som præst og forstander for Skt. Lukas Stiftelsen. Han blev pensioneret fra stillingen i 1996.

Igennem mange år var Gunner Tøttrup aktiv i bl.a. KFUM’s Soldatermission. Han skrev også andagterne til rubrikken ”Ordet” i Kristeligt Dagblad gennem mange år. I 2000 fik han udgivet den nu udsolgte andagtsbog ”Lys på vejen” på Lohse Forlag.

Gunner Tøttrup nåede at fejre diamantbryllup sammen med sin nu aføde hustru Kamma. Han efterlader to sønner og deres ægtefæller foruden børnebørn og oldebørn.