Uddannelserne på Filadelfia bliver samlet i én funktion

En ny-organisering af uddannelserne på den selvejende institution Filadelfia i Dianalund åbner op for samspil mellem diakoni og sundhedsfaglighed.

Center for Diakoni og Ledelse er blevet til ”Filadelfia Uddannelse”, der fremover skal varetage ikke bare den diakonale uddannelse, men al uddannelse på Filadelfia.
Sammenlægningen skete formelt pr. 1. januar 2017, og Connie Yilmaz Jantzen er leder af den nye funktion.

Fremover vil Filadelfia Uddannelse tilbyde uddannelser, kurser og undervisning inden for fire fagområder: epilepsi, neurorehabilitering, diakoni og ledelse. Connie Yilmaz Jantzen forventer et nyt spændende samspil mellem de to hjørner af Filadelfias virke – diakoni og sundhedsfaglighed.
– Vi vil blandt andet udforske, hvordan diakonien kan tale ind i det sundhedsfaglige, og hvad diakonien kan bidrage med her, siger Connie Yilmaz Jantzen.

I praksis betyder det, at der nu under samme tag er seks medarbejdere, der arbejder med uddannelse, hvoraf de to er Ph.d.-studerende. Ud over intern uddannelse og kurser arrangeres en lang række eksterne kurser, uddannelser og konsulentarbejde, ligesom der fortsat tilbydes samtaler og supervision.