Abrahams børn har brug for Jesus

– Gud har forandret mit hjerte, så jeg elsker det jødiske folk, siger Harun Ibrahim. Han blev født ind i en muslimsk familie i Israel og kom først til tro på Jesus som voksen.

Aglow inviterer til konference for alle den 1. april 2017 i Kolding. Temaet er: Som ét – i en tid som denne.

Konferencens hovedtaler er Harun Ibrahim fra Finland. Han voksede op i en muslimsk familie i Israel, men kom til tro på Jesus Kristus som voksen. Han brænder nu for, at hans folk, araberne, som er Ismaels efterkommere, må høre om Jesus og tage imod ham som deres frelser.

Isak og Ismael er brødre

Harun har udtalt: ”Jeg elsker muslimerne, men hader islam. Alle muslimer er ofre for islam.”
Harun lancerede for mange år siden den kristne TV- og internetkanal Al-Hayat, der når hele Mellemøsten, og millioner er blevet frelst som respons på udsendelserne.

– Gud har forandret mit hjerte, så jeg elsker det jødiske folk. Som Isak og Ismaels efterkommere er vi brødre. Det er vigtigt, at vi er ’Som ét – i en tid som denne’. Det baner vej for, at Jesus kommer tilbage, som han har sagt i sit ord, siger Harun.

For muslimske kvinder – samt Israel og jøderne

I år er det 50 år siden, Aglow blev dannet i USA. Siden da har kvindeorganisationen oplevet Guds kald til at være ”en røst ind i netop den tid, vi er i nu”. Aglow er aktiv med et stærkt bønnenetværk i 170 nationer.

Aase Nielsen fra Aglow International, Danmark, fortæller om arbejdet:
”Vi fik i 1991 et mandat til at række ud til de muslimske kvinder, og senere i 2001 et mandat til at stå op for Israel og det jødiske folk.
De to mandater er højaktuelle i dag, hvor Gud ryster verden, og vi lever i en kaotisk tid. Han udruster os til at være en røst, der taler Guds Ords sandhed ind i en tid, hvor politisk korrekthed og løgne gør mange blinde for sandheden. Også sandheden om islam og ånden bag, som er Antikrists ånd, der ønsker at udslette både jøder og kristne.”

Som Dronning Esthers kald

Dronning Esther i Bibelen fik et kald til at redde sit folk, det jødiske folk, fra udslettelse. Hun var lydig og afslørede fjenden med livet som indsats. Hun var kaldet ’for en tid som denne’.

På samme måde oplever Aglow et kald til at afsløre fjenden og stå i gabet for det jødiske folk. Der er også et kald til at bringe evangeliet ud til hele verden, herunder det muslimske folk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Også for mænd

På konferencen, som er for både mænd og kvinder, vil man blive udfordret til at stå som David over for Goliat. Ånden bag Goliat er den samme ånd, som er bag islam i dag. Men David vidste, Gud var med ham, og han sejrede.

På konferencen ”Som ét – i en tid som denne” kan man blive klædt på til kampen, slutter Aase Nielsen.