Ny genbrugskonsulent i Indre Mission

Mirjam Rask fra Vejle har i flere år haft et godt øje til gode genbrugsfund, og hendes hjem er præget af det. Fra 1. maj kan hun forene sin interesse med jobbet som genbrugskonsulent i Indre Mission.

– Det er spændende at finde gamle ting, som jeg kan bruge på en ny måde. Jeg kan godt lide tanken om at genbruge nogle ting, som andre har haft, fortæller Mirjam, der er 29 år. Hun fortæller om sit nye arbejde:

– Flere prikkede til mig, da stillingen blev opslået. Jeg søgte den, fordi jeg gerne vil have nye udfordringer og bruge min uddannelse som isenkræmmer i Imerco på en anden måde, siger Mirjam.

Der var andre attraktive ting ved stillingen.
– Jeg vil gerne prøve at arbejde i en organisation med kristne værdier og opleve at have kristne kolleger. Jeg er ansat på 30 timer om ugen, så det passer fint med, at jeg kan hente og bringe børn, fortæller Mirjam, der er gift med Erik og har to små børn. Hun er oprindelig fra Fyn, og efter et ophold på Sædding Efterskole begyndte hun at komme i IMU i Fiskbæk.

– Det fik stor betydning for mig, for jeg lærte meget om Jesus og værdien af at komme i et kristent fællesskab, siger Mirjam, der sammen med familien kommer i Indre Mission i Vejle.

Udstillinger med blikfang

Som genbrugskonsulent kommer hun til at have ansvar for IM-genbrugs butikker i det sydlige Jylland.
– Som konsulent kommer jeg så at sige til at stå på den anden side af disken, og jeg ser frem til at samarbejde med alle de frivillige i butikkerne, forklarer Mirjam.

Hun har flere ideer til, hvordan man kan lave spændende genbrugsbutikker.
– Der findes forskellige måder at lave udstillinger, så de får blikfang og ligner en million, slutter Mirjam Rask.

Med ansættelsen af den nye genbrugskonsulent er der tre ansatte medarbejdere i IM-genbrug, der også tæller genbrugskonsulent Britta Mikkelsen og genbrugsleder Eigil Bjerg Mikkelsen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kilde: Indre Missions Tidende