200.000 babysokker skal minde politikerne om aborttallet i USA

Studerende har lavet et bjerg af babysokker foran USAs kongresbygning for at minde politikerne om de mange aborter.

Abortmodstandere under ledelse af Students for Life of America lagde den 26. april næsten 200.000 babysokker på plænen foran U.S. Capitol som symbol på det antal ufødte, som Planned Parenthood aborterer hvert år.

– Sokkerne repræsenterer alle de kvinder, som er blevet forrådt af abortindustrien og deres ufødte børn, som aldrig vil være i stand til at bære dem på grund af Planned Parenthood. Denne generation vil afskaffe støtten til Planned Parenthood og forventer, at vore folkevalgte holder deres løfter, sagde Kristan Hawkins fra Students for Life.

I 2016 foretog Planned Parenthood 323.999 aborter og modtog omkring 500 millioner dollars i statsstøtte. En af senatorerne deltog i aktionen og udtalte, at folk ikke erkender problemet.
– Det er bare så frygteligt stort et antal, og vi har brug for billeder som disse, så folk kan begynde at tænke over omfanget af de lidelser, som foregår derude, sagde senator Ben Sasse.

House Speaker Paul Ryan lovede ved årets begyndelse, at afskaffelsen af statsstøtten til abortindustrien vil være en prioritet for Republikanerne. Sagen frygtes dog at blive forbigået i statsbudgettet for at sikre Demokraternes stemmer.

Efter fremvisningen på plænen bar abortmodstanderne 100 kurve sokker til Paul Ryans kontor for at minde ham om at opfylde sit løfte under budgetforhandlingerne, skriver World News Service.