Himlen rører jorden – i Thisted

Menigheder i Connections Danmarks netværk er Bibel & Missionscentret i Thisted, Randers og Flensborg, Ølgod Menighedscenter, Esbjerg og Varde KirkeCenter Livets Kilde, Kristus for alle i Juelsminde, og Living Stones Bible Church i Randers.

I uge 30 slår Bibel- og Missionscentret i Thisted for 10. gang dørene op for Connections Danmarks FamilieCamp.

Jubilæet bliver markeret ved første møde søndag aften, hvor alle på campen og alle gæster får lov at opleve en festlig åbning af ugen.
Connections Danmark er et netværk af syv karismatiske menigheder og tjenester udenfor de store frikirke-retninger. De har nu i ti år holdt fælles bibelcamp.

Ny reformation på tysk

I anledningen af reformationen er ugens hovedtalere det dynamiske par Claudia og Bruno Zimmerli fra Tyskland. Bruno er pastor for en frikirke i Hanau. Sammen med sin kone er han leder af et apostolsk netværk af tyske menigheder, ID-Network.

Brunos passion er at se religiøse fæstningsværker blive brudt ned gennem evangeliet om Jesus Kristus, så kristne bliver i stand til at leve i deres sande gudgivne identitet og formål.
Hans hjerte brænder for at kirken bliver en verdens- og kurtur-transformerende kraft.

Han har en gave i at kommunikere Guds ord, så det sætter sig spor i tilhørerne. Claudia er leder af “School of Supernatural”. Her træner hun mennesker i deres profetiske kaldelse og gave. Hendes hjerte brænder for at se kristne sat fri til at følge Helligånden og udvikle en overnaturlig livsstil.

FamilieCampen er opbygget med fritid/familietid hver formiddag, møder delt ud på aldersgrupper eftermiddag og aften og korte seminarer sidst på eftermiddagen.
Tirsdag er der connect-dag, med udflugter i omegnen, diverse sportsaktiviteter, fællesgrill og gratis aftenssvømning for campens deltagere. Denne dag afsluttes med en åndsfyldt Worshipnight i TeenCampen, som er åben for alle.

Alle voksenmøder er åbne for besøgende udefra uden betaling.

Det er kirkerne i Connections Danmark, der er værter for FamilieCampen


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mere på connectionsdk.dk