Nordjysk økonomimand i Indre Missions hovedbestyrelse

Den 1. maj trådte Cand. agro. Anders B. Hummelmose fra Brønderslev ind i IM’s hovedbestyrelse. Samtidig bliver han medlem af økonomiudvalget.

Anders B. Hummelmose arbejder som økonomi- og it-chef. Han er også formand for Dronninglund Efterskole.
Anders B. Hummelmose er 55 år og gift med Astrid, der er sygeplejerske. De har fire børn. I fritiden kører han motorcykel og løber maraton.

– Jeg har bedt om, at Gud vil sætte mig, hvor der er brug for mig. Derfor tror jeg også på, at han har lukket denne dør op for mig.

Mit fokus, ud over det økonomiske, ligger på, at vi bliver ved med at kæmpe for IM’s plads i folkekirken. Den kan være en god vej ind til missionshusenes fællesskaber, som er en af IM’s store styrker, siger Anders B. Hummelmose til Indre Missions Tidende.