Claus Mester skal lede bofællesskabet Hjertebo

Den tidligere Alpha-leder har stor erfaring fra kirkeligt og socialt arbejde.

Bestyrelsen for Hjertebo har ansat Claus Mester-Christensen som ny leder af bofællesskabet pr. 1. august 2017.

Claus Mester-Christensen kommer fra en stilling som leder af Alpha Danmark, og har tidligere erfaringer fra både kirkeligt arbejde og fra salg og drift. Han har blandt andet været forstander af Citykirken i København, samt stifter og leder af egne virksomheder.

Han er også uddannet coach og er netop i gang med at afslutte en efteruddannelse som arbejdslystkonsulent.

Personlig lederstil

Bestyrelsen for Hjertebo oplyser, at de blandt andet har valgt Claus Mester-Christensen som leder, fordi han med sin erfaring og personlige lederstil vil kunne tilføre Hjertebo fornyelse samtidig med en sikker og stabil drift.
”Han har i sin ledelse fokus på det enkelte menneske og finder det samtidig vigtigt, at alle indgår i et forpligtende teamsamarbejde.

Med sit fundament i det kristne livs- og menneskesyn vil han samtidig sikre, at Hjertebo forsat tilbyder et fællesskab, der bygger på de værdier, der er på bofællesskaber i tilknytning til Kristelig Handicapforening,” siger Anders Jensen, formand for Hjertebos bestyrelse.

Hjem med god stemning

Claus Mester-Christensen glæder sig til at lære beboere, medarbejdere og pårørende på Hjertebo at kende.

”Jeg kunne mærke med det samme, da jeg trådte ind ad døren på Hjertebo, at jeg kunne lide at være der. Jeg oplevede en god stemning, og det er et spændende hjem – og for mig bliver det også en vigtig opgave at fortsætte udviklingen omkring, at det er et hjem,” siger Claus Mester.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Aktiv i frivilligt arbejde

I fritiden har Claus Mester-Christensen haft meget forskelligt frivilligt arbejde, både kirkeligt og socialt. Han har været skolebestyrelsesformand, med i hovedbestyrelsen for Skole og Samfund og er nu med i Krifas Hovedbestyrelse og i Udfordringens bestyrelse.

I slutningen af 2016 flyttede han sammen med sin kone, Gina, fra Roskilde til Tilst. To af parrets tre voksne børn samt et barnebarn bor også i Aarhus-området.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: