Svensk reporter gik ombord på Africa Mercy

På opfordring af den svenske sygeplejerske Anneli Perrson (billedet) har reporter Anne Lundberg besøgt hospitalsskibet.

Den svenske reporter Anne Lundberg har været på besøg på hospitalsskibet Africa Mercy i Congo. Hospitalsskibet er den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid og ejes nu af nødhjælpsorganisationen Mercy Ships.

På opfordring af den svenske sygeplejerske Anneli Persson (billedet) rejste Anne Lundberg til Congo. Her gik hun ombord på Africa Mercy og tog en tjans i køkkenet. Med base bag gryderne lærte hun både frivillige og patienter at kende.

Udsendelserne fra besøget blev sendt på DR 2 hhv. den 3. og 4. august og kan nu ses eller genses på dr.dk.

Find udsendelserne under ”programmer” og under ”E/En reporter går ombord”. Afsnit 1:7 og 2:7 omhandler Mercy Ships arbejde. Serien kan ses frem til 1. september.

Lisbeth Thomsen

Om Lisbeth Thomsen

Lisbeth er redaktionssekretær: Som en del af redaktionen er hun med til planlægning og udarbejdelse af avisen. Hun har mange funktioner, og fungerer også som sekretær for redaktøren og afløser for annoncekonsulenten.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page