Aarhuskirke vil skabe mere liv i sognet

Christianskirken i Aarhus er kendt for at have et meget aktivt sognearbejde. Fra i morgen og ugen ud sker der da også en masse i sognet, når Christianskirken holder ”Christiansbjerg Festuge”, opkaldt efter bydelen ”oppe på bjerget” i Aarhus.

Med hjælp fra en bred vifte af private og offentlige samarbejdspartere er det lykkedes at sammensætte et bredt program for ugen. Formålet er, at mennesker i sognet må mødes og få det hyggeligt og sjovt og lære andre at kende på et personligt plan.

Sidste år i april holdt Christianskirken en lignende uge, som rigtig mange var glade for.

I år byder sognets festuge på mere end 40 arrangementer for børn, ældre, familier og andre.
Ugen tilbyder på en bred vifte af tiltag, lige fra blomsterbinding, fællesspisning på et lokalcenter, gåture og gratis skøjter og mad i den lokale Aarhus Skøjtehal. Det hele afsluttes med tre gudstjenester på næste søndag.

– Vi drømmer om at se Christiansbjerg som en bydel, hvor vi sammen passer på hinanden, og hvor vi alle kan snakke med hinanden, siger koordinator Peter Worm Madsen.