Kristne bad for 362 gæster på alternativmesse i Kbh.

– Himlen var åben, og folk blev helbredt, fortæller Areopagos.

I sidste weekend blev der bedt med 362 messegæster under alternativmessen ”Mystikkens Univers” i København, og adskillige oplevede at blive helbredt under forbønnen.

Der blev bedt, snakket, delt brochurer ud, solgt bibler, lyttet og drukket masser af kaffe på Areopagos-standen i ”Mystikkens Univers” i sidste weekend.
Mange af de nyåndeligt interesserede messegæster besøgte den kristne stand. Her stod udover Areopagos også I Mesterens Lys, Den Lyttende Kirke, Bibelselskabet, Københavns Pilgrimsfællesskab og Pilgrimshuset Maribo.
I løbet af weekenden bad medarbejderne på standen for 362 mennesker, og de havde knap 100 dybdegående samtaler.
– Det var en rigtig, rigtig god messe,” siger Torsten Borbye Nielsen, som er missionspræst i I Mesterens Lys. ”Vi havde mange besøg og dybe samtaler om heling af hjertet. Vi oplevede en åbenhed fra gæsterne, og der kom mange tårer frem.”

Gigt og søvnløshed

Der skete også flere helbredelser i løbet af weekenden. Blandt andet bad de for en kvinde, som havde lidt af søvnløshed i mange år.
– Hun fortalte os, at hun kun kunne sove nogle få timer hver nat. Vi bad for hende fredag, og om lørdagen kom hun glad tilbage og sagde, at hun for første gang i flere år havde sovet hele natten. Og hun kom igen om søndagen og sagde, at hun havde haft endnu en god nat, fortæller Torsten Borbye Nielsen.
På et andet tidspunkt kom en ung kvinde ind på standen. Hun havde gigt over hele kroppen og var meget plaget af smerter.
”Men da jeg lagde hånden på hende og bad Helligånden komme, forsvandt smerterne. Hun sagde så, at hun havde fået kvalme i stedet. Jeg lagde en hånd på hende igen og bad om, at kvalmen måtte forsvinde. Så gik hun lidt rundt på standen og sagde så, at nu var det kun nakken, hun havde ondt i, og da jeg bad for den, forsvandt smerterne også der,” fortæller Torsten Borbye Nielsen.
”Det var rigtig dejligt at opleve, at Gud helt konkret hjalp mennesker på den måde.”

Stand med ’god energi’

I løbet af messen blev der også holdt en meditationskoncert, en Alle Helgens-andagt og en workshop omkring lytning.
”Jeg synes, at vi oplevede en meget fin respons fra deltagerne til arrangementerne. Det var dejligt at mærke,” siger Torsten Borbye Nielsen.
Han glæder sig også over den store flok af frivillige medarbejdere, som gjorde en stor indsats på messen.
– Vi havde 56 forbedere og praktiske medarbejdere. Mange af dem var nye, og det har været så skønt at opleve. Og så er det også dejligt at mærke vores gode forhold til de andre udstillere. Flere af dem kommer til os og får forbøn, og nogle af dem sender også messegæster videre til os.
Det var en super-supergod weekend. Det var meget intenst at være med, og mange kom hen og sagde ’Der er sådan en god energi på jeres stand. Vi kunne mærke, at vi bare måtte gå herind’, fortæller Torsten Borbye Nielsen

110 til gospel-koncert

Alle, som besøgte standen, blev også inviteret til en opfølgnings-meditationskoncert, som fandt sted to dage efter messen. Og det blev en rigtig dejlig aften, fortæller Agnethe Zimino, som er formand for I Mesterens Lys.
”Vi holdt en meditationskoncert med Gospelkoret AllSaints i Allehelgens Kirke på Amager, og der var en helt overvældende tilslutning med 110 deltagere.
Nogle af forbederne fra messen genkendte flere af dem, der var blevet bedt for på Mystikkens Univers. Blandt andet var der en dame, som tydeligvis var blevet helbredt under forbønnen, og hun fortalte, at hun stadig var uden smerter. Himlen har virkelig været åben i løbet af messen,” siger Agnethe Zimino.