Vietnam: 10.000 hørte evangeliet

Evangelisten Franklin Graham har for nylig holdt en kampagne i Vietnam, hvor over 10.000 deltog. Mange tog imod budskabet.

”Jeg har lige afsluttet en kampagne i Hanoi. Det er første gang, et evangeliserende event af denne slags finder sted i det nordlige Vietnam. En fantastisk stor flok kom lørdag aften, og folk uden for det store sportskompleks så med på storskærme”, skrev Franklin Graham på Facebook.

”Omkring 400 busser bragte masser af mennesker hen for at høre evangeliet. Og vi glæder os over, at rigtig mange tog imod Guds tilbud om frelse og nyt liv gennem omvendelse og tro på hans søn, Jesus Kristus”, fortsatte Franklin Grahams facebookopslag.

Evangelisten understreger, at han var i landet for at prædike evangeliet, ikke for at tale om politik. Han mener dog, at Vietnams kommunistiske regime er ved at ændre holdning til kristendommen.

– Kristne i Vietnam får mere trosfrihed, mens det ser ud som om vi i Vesten er ved at miste vores egen, sagde Franklin Graham ifølge The Christian Post. Han tilføjede, at han håber, Vietnams regering vil indse, at ”kristne ikke er fjender men derimod nogle af de bedste borgere i Vietnam og folk, som de helt og fuldt kan stole på.”