Carl Holst til Bedehus.dk

Carl Holst

Politikeren Carl Holst (Venstre) er inviteret til at komme med et indlæg på Bedehus Danmarks samling den 28. januar – 1. februar 2018 på Kolding Internationale Højskole.

Bedehus-samlingen har tidligere haft besøg af andre politikere og eksperter. Idéen er, at de giver indblik i et område, som forbederne derefter tager med i deres forbøn.

Carl Holst (45) har tidligere været amtsborgmester i Sønderjylland og regionsformand i Syddanmark. Han blev efter et kanonvalg forsvarsminister, og man talte om ham som kronprins for statsminister Løkke. Han måtte imidlertid gå af den 29. september pga. kritik af hans brug af en regions-medarbejder til sin egen politiske kampagne.

Der blev dog aldrig rejst en egentlig retssag, da der ikke kunne påvises noget ulovligt.

Efter sin nedtur fik Carl Holst efter eget valg en post som medlem af folketingets kirkeudvalg. Han gik her imod sin partifælle, skatteminister Carsten Lauridsen, da denne ville lægge moms på indsamlede midler.

Carl Holst er ikke medlem af folkekirken, men medlem af den gamle grundtvigske frimenighed i Rødding.

Temaet for bedeugen bliver: “Åndens udrustning og våben i bøn”.

Blandt de andre talere er André Coetzee fra Sydafrika, der vil undervise og tjene med sin profetiske nådegave.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Tidl. sognepræst Stig Christensen vil inspirere med aktuelt vedrørende Israel og Jerusalem.

Desuden medvirker bl.a. Peter Tinggård, Åse og Erik Hviid Larsen, Inger Porsen, Rakul Kristiansen og Bent Christiansen fra Bedehus Danmark.