Hjælp til parforholdet

Psykolog Mattias Stølen Due, hustruen Anna og deres snart tre børn bor i Gadevang i Nordsjælland.

Psykolog og direktør for Center for Familieudvikling, Mattias Stølen Due, holder kurset ”Pas på parforholdet” på Restaurant Under Sejlet i Aabenraa den 3. marts.

Selve kurset er gratis, for deltagerne sponsoreres af Aabenraa GospelFamily. Til gengæld betaler hver deltager 400 kr. for forplejningen, som leveres af Restaurant Under Sejlet, oplyser initiativtager Torben S. Callesen.

Dyrk forholdet til hinanden

Kurset skal give ægtefæller og par inspiration til at passe på parforholdet.

– Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne og give karrieren fokus. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden, påpeger Mattias Stølen Due.

Samtaler og festmiddag

I løbet af dagen vil Mattias holde fem oplæg med efterfølgende parsamtaler. Der serveres morgenbuffet, frokost og festmiddag, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål i plenum såvel som individuelt.

”Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde dette kursus. Det er en gave fra GospelFamily til lokalbefolkningen, betalt af GospelOaks’ kontingent med det formål at kunne give noget ekstra glæde ind i det helt almindelige parforhold.

Parforholdet og ægteskabet skal jo ikke være overlevelse og holden hinanden ud, men en base, som danner grundlag for støtte, glæde, venskab og udvikling,” fortæller Torben S. Callesen, der er leder af Aabenraa GospelFamily.

Tilmelding på GospelFamilys hjemmeside www.gospelfamily.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kursuslederen

Psykolog Mattias Stølen Due har de seneste ni år specialiseret sig i arbejdet med par.

Han har holdt utallige foredrag, parterapier og parkurser (PREP) og har også været med til at udvikle det forebyggende koncept Par-tjek i samarbejde med Aarhus Universitet.

I 2015 udgav han bogen ´Pas på parholdet’ som nu er oversat til tre sprog.


Artiklen fortsætter efter annoncen: