Norge: Bedestafet for børn 24/7

Norges søndagsskoler opfordrede voksne til at melde sig til intensiv bøn for børn både dag og nat i sidste uge. Foto: Søndagsskolen Norge.

I hele sidste uge, fra 15. til 21. januar har Søndagsskolen Norge holdt bedeuge. Hundredvis af voksne havde fået tildelt tider, så der blev bedt for børn i alle døgnets timer.

– Vi tror, at bøn er kernen af det kristne liv og i søndagsskolearbejdet. Vi ønsker at bede nye søndagsskolegrupper og frivillige ledere frem. Vi beder blandt andet specielt for børn, som bliver mobbet for deres tro eller er ofre for seksuelle krænkelser, sagde leder for Bønn 24/7, Maria Sammut, før bedeugen.

Det er fjerde gang, søndagsskolerne arrangerer en sådan bedeuge, og projektlederen har erfaring for, at det gør en forskel også for dem, der melder sig til at bede med.

– I tidligere år har vi oplevet, at folk som har været med og bedt en time er blevet inspireret til selv at stille op som søndagsskoleledere, siger Maria Sammut og tilføjer: ”Vi ønsker allermest, at Gud rører ved menneskers hjerter. Det er det, vi først og fremmest arbejder for.”
KPK/Bodil