Ny udenrigsminister er prolife

Mike Pompeo er kendt som forsvarer af traditionelle kristne værdier.

Den 54-årige Mike Pompeo, som skal være ny udenrigsminister i USA efter Rex Tillerson, er kendt for sine kristne værdier.

Republikaneren Mike Pompeo er tidligere medlem af Repræsentanternes Hus for Kansas. Han tilhører partiets konservative Tea Party-fløj og har været chef for efterretningstjenesten CIA.

Mike Pompeo fik i sin tid topkarakterer på militærakademiet West Point og har været officer i hæren. Han forlod dog hæren efter fem års tjeneste for at studere jura på Harvard.

Abortmodstander

Ifølge LifeSiteNews.com har Pompeo igennem mange år været kendt som abortmodstander og støtte af familievenlige initiativer.

Som medlem af kongressen udtalte Pompeo, at han mener, livet begynder med undfangelsen. Han har også støttet den såkaldte Sanctity of Human Life Act, som fastslår, at menneskeligt liv begynder med ”befrugtning, kloning eller en funktionel ækvivalent” og at ethvert menneske helt fra starten har del i alle juridiske og forfatningsmæssige rettigheder og privilegier.

Pompeo har også kæmpet for af afskaffe statsstøtte til bl.a. abortgiganten Planned Parenthood.

For traditionelt ægteskab

Mike Pompeo, som er fortaler for det traditionelle ægteskab, er kendt for sin modstand mod LGBT-initiativer.

– Det, at man ud af den blå luft skaber en ret til vielse, går imod århundreders fælles forståelse af vores forfatning. Det er et chokerende magtmisbrug. Det er forkert. Jeg vil fortsætte kampen for at beskytte vores land med hellige institutioner. Kansasborgere og hele nationen fortjener intet mindre, sagde Mike Pompeo, da samkønnede vielser blev tilladt i USA.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg er og vil altid være prolife og forsvare livet fra undfangelse til naturlig død. Jeg vil fortsat kæmpe imod skatteyder-betalt abort. Jeg vil helt og fuldt støtte det traditionelle ægteskab som institution. Stærke familier er den vigtigste byggesten i vores republik og vi må besvare dem af hensyn til vores samfund og vores kultur, tilføjede Mike Pompeo.