Aarhus: Fælles årsfest om mission på Torvet

Den 14. april holder Promissio, Israelsmissionen og Menighedsfakultetet fælles årsfest.

Frede Ruby Østergaard

Alt for mange mennesker i vor tid kender ikke Jesus. Det gælder både i Danmark og i resten af verden.

Det mener Menighedsfakultet samt missionsselskaberne Promissio og Israelsmissionen, som deler lokalerne på Torvet, Katrinebjergvej 75 i Aarhus N. Den 14. april inviterer de tre organisationer til fælles årsfest.
Om formiddagen samme dag vil begge missionsselskaberne holde deres årsmøder, mens MF holder Åbent Hus.

Vælg 2 a’ syv seminarer
Under årsfesten kan man vælge at deltage i to seminarer af 3 kvarters varighed. Promissio har besøg af Mekane Yesus-kirkens vicepræsident, pastor Kiros Lakew, som fortæller om ”Etiopisk storbymission med bøn, sved og tårer”. To unge studerende fortæller om ”Unge og mission”, og bibeloversættelseskonsulent Iver Larsen fortæller om ”Mission og teologi i bibeloversættelse”. Fra MF medvirker prof. emeritus Peter V. Legarth med et seminar om Moseloven, professor Kurt Christensen taler om kristen vækkelse blandt muslimer, og stud.theol. Kristoffer Kruse taler om apologetik og mission i seminaret ”Med både hoved og hjerte”.

Festgudstjeneste
Efter middagen slutter den fælles årsfest med en festgudstjeneste i Christianskirken ved stud. theol. Martin Barslund Kirk og landssekretær for MF, Nils Andersen. Liturg er sognepræst Anders Kobbersmed.
Tilmelding til årsmøder og fælles årsfest på www.teologi.dk/tilmeld