’Profetisk Bedstemor’ besøger Danmark for første gang

Den profetiske bedstemor Kathie Walters taler i Vejle den 2.-3. maj og i Thisted den 4.-6. maj. Arrangør er Omega Kristent Center i Thisted og Frikirken Kairos i Vejle.

Kathie Walters er sammen med sin mand grundlægger af tjenesten Good News Ministries, som rækker ud til børn og teenagere og udruster dem til tjeneste. De træner også forældre samt børne- og ungdomspastorer. Endvidere underviser de om forbøn, profetiske gaver, vækkelse og afholder kvindekonferencer. Ægteparret har været i aktiv tjeneste i 40 år.

Kathie Walters påpeger vigtigheden af at nyde Gud, blive Hans ven, komme ind i Hans hvile og derfra at stå i tjeneste for andre. Hun hjælper folk til at blive befriet fra religiøse åndsmagter, falske byrder, døde gerninger, falsk ansvarsfølelse mm.

Kathie Walters har skrevet flere bøger og udgivet undervisning på CD og mp3. Hun har flere gange været gæst i Sid Roths “It´s Supernatural”.

Møderne i Vejle foregår i ’Bygningen’ Ved Anlægget 14. I Thisted er der seminarer på Omega centret, Sofievej 13 med temaet ”Lev i herligheden”. Deltagelse kræver tilmelding på omega@heaven.dk. Pris 250 kr. Søndag er der møde fra klokken 10.30