Evangeliesalen i Randers holder Biker gudstjeneste

Tidl. rockerpræsident Leif Lund har fortalt sin historie på DR.

Den kristne Exodus Motorcykelklub deltager med flere medlemmer, heriblandt Leif, tidl. præsident for rockerklubben 666, når Evangeliesalen holder bikergudstjeneste den 17. juni.

Leif voksede op i en kristen familie, men som ung byttede han de kristne kerneværdier ud med et vildt liv med stoffer, værtshuse og et hårdt bandemiljø. “Jeg har altid været god til at bruge hænderne” siger Leif, og han brugte dem til at slås med. Leif blev præsident for rockerbanden 666, som senere blev til Bandidos.

År senere forlod Leif det hårde miljø og stiftede familie. Men så blev han ramt af to tragedier. Først døde hans søn ved fødslen.

Derefter blev bilen ramt på motorvejen, da familien var på vej hjem fra ferie. Leif, hans kone og de to døtre på 11 og 12 år holder i kø på grund af et uheld længere fremme, da de pludselig rammes bagfra af en lastbil. Leifs kone og den ene datter dør på stedet. Selv sendes han på hospitalet, hårdt kvæstet, hvor han ligger i coma i to måneder.

Leif vågner samme dag, som hans kone og datter begraves, og kastes ind i en afgrundsdyb sorg. Men Leif finder Gud igen – og beslutter, at han, hvis han kommer til at gå igen, vil køre for Jesus. I dag har Leif en lædervest med rygmærke for den kristne MC-klub Exodus – og han kører Harley-Davidson for Vor Herre.
– Efter gudstjenesten er der gratis kaffebord, og vi sparker dæk på Harleyerne, skriver Evangelisesalen.