”Paulus” kommer til Danmark

En tidligere overrabbiner, nu messiansk jøde, underviser i Roslev på Salling.

Den tidligere ultra-ortodokse overrabbiner Baruch Rabinowitz underviser på en Shabbat-retræte i Roslev.

I to dage, den 31. august-1. september er der ”Shabbat retræte” hos Anne og Svenn Strandberg, Lynghøjgård på Floutrupvej 38 i Roslev. Taleren er den tidligere rabbiner Baruch Rabinowitz.

Retrætens tema er ”Mød Helligånden!”. Det handler om at fejre den perfekte hvile (Shabbat) i Jesus Kristus, vor Herre. Der vil være fokus på Helligånden og vores levende fællesskab med Ham, forklarer arrangørerne.

Bibelen på to dage

I løbet af disse to dage vil der være dybtgående bibelstudier af hele Bibelen fra 1. Mosebog til Åbenbaringen. Samtidig vil deltagerne kunne opleve Himmerigets kraft og ”et helt nyt niveau af fællesskab og enhed med Helligånden, som vores bedste talsmand, lærer og ven”.

Der bliver også tid til at opleve en traditionel jødisk sabbat, samt lære lidt om hebraisk og den kultur, som Jesus Kristus levede i.

”Paulus” underviser

Hovedtaleren er forhenværende overrabiner Baruch Rabinowitz, der, ligesom apostlen Paulus, har mødt Jesus og nu brænder for at starte en vækkelse her i landet.

Baruch Rabinowitz fortæller her om sit livskald og hvordan han mødte Jesus:

”Shalom og velkommen! Salig er den, der kommer i Herrens navn! (Sl. 118: 26). Jeg er en tidligere ultra-ortodoks hassidisk rabbiner fra Israel. Siden min tidlige barndom ønskede jeg at kende Gud og leve i et dybt kærligt forhold med Ham. Det, jeg skulle blive i mit liv, stod aldrig til diskussion: for mig var det altid helt klart – jeg ønskede at være den levende Guds tjener. Intet mere og intet mindre. Efter afslutningen af mine studier i Jerusalem tjente jeg 10 år som rabbiner i hele verden.

Mit liv blev vendt på hovedet, da jeg mødte Jesus og blev døbt med Helligånden. Jeg begyndte ivrigt at studere den kristne teologi – men i min sjæl følte jeg mig meget ofte ked af det. Alt blev ændret, da jeg modtog en ny åbenbaring fra Helligånden. Jeg blev bedt om at vende tilbage til selve roden af de gode nyheder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Evangeliets budskab er faktisk meget simpelt: Gud elsker dig og længes efter et kærligt forhold til dig. Er du parat til at svare Gud med din kærlighed?”

Tilmelding

Undervisningen starter kl 19.00 om fredagen. Der er mulighed for overnatning. Hvis man ankommer tidligt og fx har brug for forplejning, før retræten starter, bedes man meddele det til værterne.

Musikinstrumenter er velkomne, men der findes allerede klaver og lidt trommer på stedet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pris for forplejning under retræten er 100 kr. Der er også mulighed for at give en gave til Baruch. På matriklen er der plads til både campingvogne og telte. Bus nr 420 fra Skive Station stopper nær stedet.