Aktion mod Halloween i Vejle

Tonny Møllerskov
Vejen til Gud – Evangelisation med Traktater
vejentilgud@yahoo.dk

Udfordringen bragte sidste år i oktober en kort artikel om vores planlagte evangelisation i Vejle ved byens Halloween-optog! Vi var en gruppe på 8 troende, der bad og delte traktater ud i enhed, da “Dystopia Entertainment”, hyret af Vejle Kommune, udfoldede sig med alt djævelsk og mørkt: Folk var udklædt som hekse, mumier og alskens dødt og ondt.

Et vidnesbyrd om en episode Kurt Pedersen fra Ikast og jeg oplevede den dag 27.10.17: Kurt og jeg gik sammen langs gågaden foran optoget. Vi uddelte Chick-traktaten TRICKET (om Halloween), og folks modtagelighed for traktaten var næsten 100% – den har aftegnet et spøgelse, satan og en heks på forsiden. Pludselig kom der nogen fra optoget, som lignede vikinger – barske gutter i bar overkrop, der spillede på store VOODOO-trommer. Da de og deres musik var gået forbi bemærkede vi, at folks modtagelighed for traktaterne var faldet radikalt – mange afviste! Lige da jeg bemærkede det, råbte Kurt: ”Jeg binder dig, Satan i Jesu navn. Løs dem.” Straks var folks modtagelighed til traktaterne igen på næsten 100%! Der blev uddelt mellem 4.000 og 5.000 traktater på knap 2 timer.

Vi konkluderer ikke, at alle optrædende var satanister/hekse, men at den musik og den ånd, som optogets trommeslagere bragte og blev ledt af, forheksede folk. Vi glæder os over, at vi i Kristus ikke skal frygte Halloween eller Satan, men har fået magt og myndighed over alt satanisk – i navnet Jesus Kristus!

Den 26. oktober har Vejle igen kommunalt-betalt Halloween-optog kl. 17. Vi vil som kristne, både forbedere samt Jesus-vidner, lade sandhedens lys nå de mennesker, som hypnotiseres og forføres til at deltage i alt det mørke og ugudelige, med Jesu Kristi evangelium. Vi mødes på gågaden i Vejle kl. 15.

Vi vil opstille et bogbord samt stole til forbøn for syge denne eftermiddag.

Og selvfølgelig vil vi binde Halloweens onde magter i Vejle og bede Herren åbne blinde øjne og vinde syndige sjæle til sig selv. Bor du i nærheden, så kom og vær med til at bede, evangelisere og bede for syge. Kontakt os på 30827787 eller vejentilgud@yahoo.dk. Hvis du ikke kan være med, kan du få tilsendt TRICKET og andre traktater uden beregning. Læs dem først på chick.com/dk. Vi har traktater på 50 fremmedsprog. Del Guds Ord med ufrelste i din by til Halloween og hver dag!

Har du menneskefrygt, så vid, at det også er en djævelsk forførelse. Jeg var selv fra 25.9.88 en forført tøsedreng, men Herren befriede mig fra menneskefrygt 30.3.96. Lyt til mit vidnesbyrd ”Befriet fra menneskefrygtens forførelse” på YouTube. ”Brødre, I er kaldet til frihed”, skriver Paulus i Galaterbrevet 5:13. Jesus gør tøsedrenge og tøsepiger fuldstændig frimodige!


Artiklen fortsætter efter annoncen: