Blå Kors mangler penge til julehjælp

Udover julehjælp holder Blå Kors også juleaften på mange væresteder for hjemløse og andre, der mangler nogen at holde jul med.

Blå Kors uddeler hvert år i december julehjælp til fattige og udsatte familier i Danmark. Antallet af mennesker, der søger julehjælp hos Blå Kors, er steget hvert år, siden hjælpeorganisationen begyndte at uddele julehjælp. I år forventes antallet af ansøgere at stige yderligere.

Det store pres på julehjælpen betyder, at Blå Kors i disse år er nødt til at give afslag til mange.

– Det er trist, at der er så mange i vores velfærdssamfund, som har så små kår, at de ser sig nødsaget til at søge hjælp for at kunne give deres børn en juleaften, der minder om andre børns jul, siger generalsekretæren i Blå Kors Danmark, Christian Bjerre.

Derfor søger Blå Kors private bidrag til julehjælp og ikke mindst flere partnerskaber med private virksomheder og organisationer.

– Vi er meget glade for de aftaler, vi allerede har, men det er klart, at flere partnerskaber med virksomheder og organisationer vil kunne gøre en kæmpe forskel, og vi vil kunne nå ud til flere med julehjælpen, siger Christian Bjerre.

Blå Kors Danmarks julehjælp består af et gavekort på 400 kr. til mad og et gavekort til Blå Kors Genbrug på 200 kr. Man kan læse mere på www.blaakors.dk/jul