Linda skal lede IM-Musik

Linda Kofoed Iversen er fra 1. februar 2019 ansat som landsleder i IM-musik.

Linda Iversen (42) har gået i børneklub, juniorklub, teenklub og IMU. Og så har hun et særligt forhold til Børkop Højskole, hvor hun var på ”bryllupsrejse”. Linda er gift med Karsten, og de har tre børn i alderen 14-20 år.

Den nye landsleder kommer fra en stilling som organist i Vorgod Kirke og har blandt andet nydt at arbejde med børn og musik gennem Gospel-kids og kirkekor.

”Jeg oplever, at jeg har fået et kald. Der var en person, som prikkede mig på skulderen, vi bad over det, og jeg sendte derefter en ansøgning. Efter samtalen var jeg ikke længere i tvivl om, at det er en god udfordring for mig. Jeg har erfaret, at jeg ikke går alene, når jeg følger Guds vilje.

Det er der en stor styrke og trøst i at vide,” siger Linda Iversen.

Linda Iversen får kontor på Indre Missions Hus i Fredericia og bliver boede i Vorgod.