Jubilæums-recitation nr. 500 foregår i Christiansfeld

Klaus Laursen har siden 2011 reciteret Bibelen ved mange forskellige arrangementer i Danmark. Den 17. januar når han en milepæl med recitation nr. 500.

Torsdag d. 17. januar kan man høre Markusevangeliet som ”Markus Live” i Tyrstrup Kirkes Sognehus i Christiansfeld. Her reciterer Klaus Laursen for 500. gang en bibeltekst.

– Markus Live er en ordret recitation af hele Markusevangeliet, som vi kan læse det i Det Nye Testamente i Bibelen. Denne aften bliver en særlig aften, da det er mit arrangement nr. 500 med Bibelen Live. Tilbage i 2011 begyndte jeg at lære tekster fra Bibelen ordret udenad og tage ud i kirker og skoler m.m. og recitere og dramatisere dem. Derved åbnes disse gamle tekster og får nyt liv og bliver mere tilgængelige for dem, der lytter – både unge og gamle, fortæller Klaus Laursen.

Han skal også medvirke på en Felixrejse til Israel. Her vil han vil recitere og dramatisere både Markusevangeliet og andre relevante bibeltekster, når de danske turister besøger fx. Betlehem og Saligprisningernes Bjerg.