Ringsted Frikirke indbyder til gospel og helbredelsesmøde

På mødet med Hans Berntsen holder Ringsted Gospel Choir en minikoncert under ledelse af dirigent Erik Olsen og pianist Lasse ”Bogie” Jensen. Arkivfoto.

Ringsted Frikirke holder fortsat helbredelsesmøder med Hans Berntsen. Næste gang er søndag den 24. februar kl. 14.00. Som noget nyt medvirker sangere fra Ringsted Gospel Choir.

– På mødet gi’r koret en minikoncert, under ledelse af dirigent Erik Olsen og pianist Lasse ”Bogie” Jensen. Det bliver et spændende og festligt indslag og et generøst tilbud til mødedeltagerne, siger Frikirkens leder, Stine K. Møller.

Alle er velkomne. Der gratis adgang til såvel koncerten som til mødet, men der foretages en frivillig indsamling. På mødet tilbydes personlig forbøn for alle, som ønsker det.

– Det er en god ide at komme i god tid til mødet, da der sædvanligvis er rigtig mange deltagere. Frikirken, som ligger på Roskildevej 192, Ringsted, er åben fra kl. 13.00 og vi bestræber os på at finde såvel parkeringsplads som siddeplads til alle.

I forbindelse med mødet kan der købes kaffe/the og brød i kirkens cafè. Der vil også være anledning til en snak med kirkens personale og andre deltagere, oplyser frikirken, som kan kontaktes på www.ringstedfrikirke.dk