’Kirken købte også en guitar til mig’

– Kirken hjalp også mig, udbrød Katy Perry, da den 19-årige talent-deltager Kalifa Wilson fortalte sin historie om at være fattig og hjemløs. Katy Perry sidder i dommerpanelet i ABC’s talentkonkurrence “American Idol”, hvor Kalifa Wilson deltog for nogle uger siden.

To af de tre dommere i ABC’s “American Idol” blev dybt rørt, da den 19-årige Kalifa Wilson sang og fortalte om sin families fattigdom – og hvordan familien fik hjælp fra kirken, da de alle boede i en bil.

Den ene af dommerne er singer-songwriter, gospelsangerinde og skuespillerinde Katy Perry, hvis forældre var præster. Hun er derfor vokset op med gospelmusik og har selv sunget i den lokale kirke.

Ifølge CBN News sang Kalifa Wilson, der kalder sig “Kai the Singer”, Ed Sheeran’s “Thinking Out Loud” og The Temptations’ “My Girl”, før hun fortalte sin livshistorie, som rørte især Katy Perry til tårer.

’Min kirke hjalp’

Kalifa Wilson fortalte, at hun sammen med sin familie har boet i herberger for hjemløse – og at familien endda har boet i en bil.

Også dommer Luke Bryan blev dybt rørt over Wilsons udførelse af “My Girl” og sagde til hende:

”Da du begyndte at spille på klaveret, vakte det mange, mange følelser i mig. Og helt ærligt, jeg aner ikke, hvordan børn som dig klarer det at komme hertil.”

”Min kirke,” lød svaret fra Kalifa. Her fik Katy Perry tårer i øjnene og hun spurgte: ”Har din kirke sendt dig hertil?”

Da Kalifa bekræftede det, begyndte tårerne at løbe ned ad Katy Perrys kinder:


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Jeg voksede op uden penge overhovedet. Penge var altid et problem. Det var årsagen til alt det, der ikke var godt i mit liv. Vi fik madkuponer og var i fødevarebanken og alt det, bare fordi mine forældre var omrejsende præster,” fortalte Katy Perry og tilføjede: ”Da jeg så var 13, købte kirken en guitar til mig.”

Her blev dommeren afbrudt af Kalifa, som sagde: ”Det var også der, jeg fik min fra!”

Inspiration for andre

Katy Perry roste Kalifa og kaldte hende en stor inspiration for andre. Og det fik den tredje dommer, Lionel Richie, til lidt filosofisk at sige til den unge sanger:


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Gud kan kun gøre noget for dig ved at gøre det igennem dig”.

Kalifa fortalte dommerne, at hendes tidligere hjemløse familie nu bor i et lille hus. De har ikke alle senge at sove i, men hun er taknemlig, fordi de nu har et hjem.

Da Kalifas første sang ikke gik helt godt, fik hun chancen for at prøve igen. Denne gang gik det så godt, at dommerne gav hende en ”gylden billet”, så hun kan rejse gratis til Hollywood under næste runde af talentkonkurrencen.