Liberia-missionærer stopper

Sissel og Thomas Kofoed Neder-gaard blev i 2017 udsendt til Den lutherske Kirke i Liberia.

Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard, som blev udsendt af Promissio til Den lutherske Kirke i Liberia i september 2017, har besluttet at forlade Liberia i løbet af marts.

– Beslutningen har ikke været let for dem, da de begge i 2016 oplevede et kald til at rejse ud som missionærer.

Årsagen er, at de opgaver, der var sat i udsigt, desværre har vist sig ikke at være til stede i tilstrækkeligt omfang, og det har påvirket Sissel og Thomas’ trivsel. Både de selv, kirken i Liberia og Promissio har forsøgt at ændre på dette, men det er desværre ikke lykkedes i tilstrækkelig grad, skriver missionsselskabet Promissio og tilføjer:

”I Promissio er vi kede af, at Sissel og Thomas forlader Liberia, fordi vi ved, at de rummer så meget godt, som også kirken og folket kunne have fået gavn af på flere måder. Vi arbejder nu på, at de må få afsluttet godt i Liberia, og er dem taknemmelige for det, som de har nået at bidrage med i landet”.