Johnnie deler avisen ud

Johnnie Gregersen spiller ishockey, kører taxa og limousine-service – og så deler han Udfordringen ud til en masse mennesker i Rødovre...!

Hvis vi alle var som Johnnie Gregersen, så ville Udfordringen og det kristne budskab hurtigt blive udbredt i Danmark!

Johnnie er privat taxa-vognmand og har også en lækker hvid Tesla til limousine-service. Firmaet El Limo. Det har tre betydninger, forklarer Johnnie.

– Dels er det spansk. Min kone Martha kommer fra Chile. Dels kører en Tesla jo på EL. Og for det tredje er EL det hebræiske navn for Gud.

Johnnie har for nylig bestilt den nye Tesla X SUV, som er højere og har 4-hjulstræk. Den kostede ca. 1.2 mio. kr., og selv om han kunne få 400.000 for sin nuværende Tesla Sport, så var det lige i overkanten…

Men da troen betyder alt for Johnnie, så bad han simpelthen om et mirakel.

I løbet af den uge bestemte Teslas fabrikant, at den nye model skulle nedsættes med 400.000 kr.!

Da buddet på hans gamle Tesla stod fast i en uge, slog Johnnie til. Og sparede altså 400.000 kr.!

Om en måned får han den lækre nye bil leveret som den første i Danmark. Tak Gud!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Men Johnnie er heller ikke bange for at stå op for sin tro. Hvad enten det er i taxaen, eller som ny kandidat for KristenDemokraterne i Københavns omegn – eller når han i flere år har uddelt flere tusinde af Udfordringens jule- og påskeaviser i Rødovre.

– Hvorfor gør du det?

– Det er jo, fordi jeg beder for min by, og jeg holder af de mennesker, som bor her. Derfor vil jeg også gerne, at de får det gode budskab.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg synes, at Udfordringens udadvendte aviser er meget velegnede til at dele ud. Og jeg håber også, at nogle af modtagerne vil begynde at holde avisen. For det er en spændende avis, som kan bruges af alle kirkelige kredse, svarer Johnnie.

Selv om han nu er 56 år, deler han som regel aviserne ud på rulleskøjter.

Sidste år spillede han ishockey 128 dage af året.

Der gror ikke mos på kreative mennesker som Johnnie.


Artiklen fortsætter efter annoncen: